Билков чай от Жълт Кантарион

лв.5,95

СЪСТАВ..
100% Жълт кантарион Hypericum perforatum (20 филтърни торбички)

Билкови чайове се прелагат в торбички за чай , за да се използвт практически в ежедневието. Торбичките на Проф.Сарачоглу са произведени от дърво абака , а съдържанието в чаената торбичка се приготвя от естествени суровини . Частите на растението и правилния тип се избират , отделят и опаковат по методите на Проф.Сарачоглу.

НАЧИН НА УПОТРЕБА…
Вземете 1 чаена чаша нехлорирана вряща вода и сложете една чаена торбичка в нея. Оставете 5 мин. след което извадете чаената торбичка. Пийте веднъж на ден 2 часа след вечеря.

Препоръчва се да не се подслажда със захар, мед , подсладител или подобни добавки . Приготвяйте прясна билкова отвара всеки път.

Трябва да се обърне внимание на инструкциите за употреба.
Съхранявайте опаковката на сухо и хладно място.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ…
Извстно е , че употребата на растението/билката не се препоръчва за хора ,които използват тежки антибиотици и тежки разредители на кръвта. Консултирайте се с вашия лекар или фармацевт преди употреба.

За кърмещи жени употребата на билката се препоръчва след 4-ия месец от периода за кърмене . Консултирайте се с вашия лекар или фармацевт преди употреба.

** Забелязано е ,че продуктите от жълт кантарион могат да намалят ефекта на някои лекарства и могат да повлияят на начина на действие на антидепресантите от типа SSRI. Не се препоръчва едновременната употреба . При едновременната употреба на Жълт кантарион и някои видове противозачатъчни хапчета ( комбинация от етинилестрадиол и дезогестрел , наричана още под 50 ) , понякога се наблюдава пробивно кървене . Ако се появи пробивно кървене , може да има по-малка защита срещу бременност.
Консултирайте се с вашия лекар или фармацевт преди да консумирате.

** Този продукт не е предназначен за лечение , предотвратяване или диагностика на някакво заболяване.

Нашите продукти не са лекарства; това е билкова добавка .
Желаем Ви здрави дни…

Qty:
Сравни

Описание

Страна на произход ~ Турция

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Билков чай от Жълт Кантарион“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *