Детокс Билков чай

лв.9,90

Детокс 20 филтърни пакетчета билков чай
СЪСТАВКИ …
Галангал, Джинджифил, Мащерка ,Карамфил, Маточина ,Копър

Билковите чайове се предлагат в торбички ,за да се използват практически в ежедневието.
Билковите торбички на Prof.Saracoglu са произведени от дърво Абака , а съдържанието се приготвя от естествени суровини.Частите на растението с правилния тип се избират , отделят и опаковат по методите на Проф.Сарачоглу.

НАЧИН НА УПОТРЕБА….
Вземете 1 чаена чаша нехлорирана вряща вода и добавете 1 филтърна торбичка чай. Оставете да се запари за 10 мин. След 10 мин. извадете пакетчето чай .
Пийте веднъж на ден , 2 часа след вечеря . Не пийте повече от 40 дни

* Не трябва да се добавят захар, мед или подобни добавки ,за да стане по-сладък вкусът.
Трябва да се приготвя прясна отвара всеки път

Трябва да се обърне внимание на инструкциите за употреба на споменатото растение .
Съхранявайте на сухо и хладно място

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ….
Известно е, че употребата на растението/билката не се препоръчва за хора,които използват тежки антибиотици и тежки разредители на кръвта.Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употреба .

* Този продукт не е предназначен за лечение , предотвратяване на лечение или диагностика на някакво заболяване .Този продукт пеинадлежи към билките,което е само поддържащо средство.

* Не пренебрегвайте контрала и /или съвета на лекаря . Консултирайте се и информирайте Вашия лекар преди употреба на този продукт.

Qty:
Сравни

Описание

Хора, които прекарват 90% от ежедневието си на закрито; степен на излагане на токсични химикали; това е петдесет пъти повече от тези, които го прекарват на улицата. Химикалите, които се изпаряват от домакински почистващи материали, паркети, маслени бои, мебели и се смесват във въздуха на околната среда и се връщат при човека чрез дишането. Отново някои растителни и животински храни; Съдържат някои нехранителни химикали. Повечето от тези химикали са разтворими в мазнини. Някои от тези химикали, някои от които се екскретират чрез урина и изпотяване след постъпване в тялото; Те се натрупват кумулативно в мастната тъкан, мозъка, черния дроб и бъбреците. Стресът също така позволява на натрупаните химикали да се отделят, като ги отделят от органите и тъканите, където се намират. По този начин се задействат и различни заболявания.

Можете да облекчите тези вредни токсини, които навлизат в тялото ви по различни начини, като ги премахнете от тялото си с Проф Сарачоглу Детокс чай.

Местоположение на производството: Турция

Нашите продукти не са лекарство; това е билкова добавка . .

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Детокс Билков чай“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *