Детокс-пластири за стъпала „Dr. Detox“ (в кутия 8 бр.)

лв.99,40

Свойства на пластирите

 • отстраняват отровните вещества посредством действието на аниони и дълги инфрачервени лъчи
 • способстват за по-ефективно лечение на ревматизма
 • отстраняват незначителни подувания и болезнени усещания
 • очистват кръвта и лимфата
 • способстват за повишаването на жизнената енергия на  миокарда
 • значително подобряват кръвообращението
 • повишават имунитета на организма
 • обезпечават безпроблемна работа на жлъчния и пикочния мехур, храносмилателната система
 • отстраняват умората и оточността на краката
 • способстват за повишаване на жизнената сила
 • нормализират нервната система, осигуряват и подобряват  съня
 • ефективно и за дълго избавят от излишното тегло

Състав на пластирите

Дървесен оцет. Притежава ефект на абсорбция, регулира  дейността на вътрешните органи.

Минерал турмалин. Отделя инфрачервени лъчи и отрицателни  йони, отваря порите, засилва метаболитните процеси, стимулира кръвообращението.

Хитозан. Притежава уникален ефект да извежда и попива  токсините.

Нишесте. Способства за поглъщане на влагата, съдържаща извежданите от организма отрови.

Лепящата основна повърхност на пластира „Dr. Detox“ е изготвена от специално медицинско лепило, нетоксично и абсолютно безвредно. Лепилото не изсъхва.

Начин за приложение на пластирите

Китайската медицина утвърждава, че човешкото тяло има повече от 360 акупунктурни точки. Повече от 60 акупунктурни точки се разполагат именно върху стъпалата. Точно поради това за провеждане на обща детоксикация се задействат стъпалата. Просто те са най-подходящите части на тялото за очистване от натрупаните в организма вредни и токсични вещества. Тъй като пластирите за стъпала подобряват кръвообращението, мощни съставки провокират извеждането на токсините, именно посредство тези акупунктурни точки.

 1. Преди използването на пластира, мястото на залепване да се измие с топла вода (краката да се загреят в леко  топла  вода 10-15 минути) и да се подсуши.
 2. За очистване на кръвта се препоръчва 1-та кутия пластири непременно да се залепят в средата на стъпалата.
 3. След това може да се лепят детокс-пластири на други проблемните зони.

Като правило, детокс-пластирите се залепват на двете стъпала на краката (или на проблемно място) преди сън и се свалят след събуждане. След отлепването на пластирите, мястото на  залепване е необходимо щателно да се измие с топла течаща вода.

Използваният пластир е непригоден за повторно приложение.

Време на въздействие на пластира: 6-10 часа.

Курс на приложение: от 20 до 90 дни в зависимост от състоянието на организма.

За поддържане на оптимално функциониране на организма е необходимо да се провежда профилактичен месечен курс на очистване всеки 6-9 месеца.

 

 

 

 

Qty:
Сравни

Описание

Основно предназначение на пластирите

Основната функция на пластирите е очистване на кръвта и лимфата. Пластирите за стъпала способстват за извеждането на токсините и шлаките, както и на излишната вода от организма през стъпалата на краката. Наред с това, детокс-пластирите помагат за отстраняване и предотвратяване на различни тумори и новообразувания, а също вземат участие и в микроциркулацията на веществата в организма. Притежават общоукрепващи  свойства и лечебен ефект.

Ежедневно всеки от нас е подложен на въздействието на вредни вещества и химични елементи от употребяваната храна и вода, вдишвания въздух, а също и от приема на алкохол, лекарства и тютюн.

Човешкият организъм е устроен така, че в него има естествени  средства за защита против растящото количество вредни  вещества. Това е защитата чрез черния дроб, бъбреците и долния  отдел на стомашно-чревния тракт. Но тя самата често отслабва, тъй като не е в състояние да се  справя с ежедневно нарастващия обем токсини, с които се замърсява нашият организъм. Преяждането и неправилното  хранене, съдържащо голямо количество мазнини, полуфабрикати и захар, играят катастрофална роля в снижението на естествената защита. В такива условия детоксикацията през стъпалата на краката е най-приемливият начин за очистване, а в същото време и най-простото средство за подобряване и поддържане на  здравословното състояние в норма.

Затлачването на организма с времето води до вялост, разсеяност и бърза уморяемост, в резултат на което  възстановяването след прекарана болест и обичайни  медицински процедури става по-продължително и тежко. Токсините могат да провокират абсолютно всяка болест, алергия, промени в настроението, понижаване на нивото на енергията и натрупване на тегло. Тъмни кръгове под очите, оточност на ставите, акне, обриви, а също и жълтеникав или зеленикав цвят на лицето, и пигментни петна – всичко това свидетелства за  прекомерното натрупване на токсини.

Детоксикацията укрепва възстановяването на силите на  организма, възстановява кръвното налягане, имунната система, отстранява леките болки, оточността и алергичните реакции, възстановява продуктивността на съня.

Съществуват и други начини за детоксикация – това е гладуването, приемът на таблетки, напитки или чайове, и т.н. Но всички те могат да доведат до главоболие, гадене или други странични ефекти. Замърсеният организъм, като правило, е организъм с претоварен черен дроб и забавено функциониране на лимфната система. В такова състояние той не може самостоятелно да обезпечава очистването, необходимо за правилното функциониране на всички системи.

Нашите детокс-пластири за стъпала не вкарват никакви  химически вещества в организма. Те действат локално и извеждат токсините през порите. Вие не приемате нищо вътрешно и това на първо място означава, че даденото средство е съвършено безопасно.

Внимание!

 1. Не прикрепвайте пластира на открити рани и язви.
 2. Не прикрепвайте пластира на места с признаци на кожни заболявания (гъбички, алергични обриви, екзема и т.д.).
 3. Не се препоръчва да се изважда съдържанието от торбичката.
 4. Да се държи на места, недостъпни за деца и животни
 5. За възрастни в категорията над 60 год. се препоръчва пластирите да се  прилагат през ден.Противопоказания

  Няма противопоказания.

  По време на прилагане на детокс-пластирите не се препоръчва: употребата на лютива и солена храна; приемане на спиртни  напитки, независимо от алкохолния градус; поставяне на открити рани, независимо от техния произход.

  Производител Китай, Харбин

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Детокс-пластири за стъпала „Dr. Detox“ (в кутия 8 бр.)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *