Масло от Семена на Черен кимион Софтгел 500 мг- 150 капсули

лв.26,99

 Домашно билково масло от черен кимион Softgel 1000 mg капсула

Shiffa Home

Съдържание:  Масло от черен кимион (Oleum Nigella Sativa): 1000 mg, дейонизирана вода, телешки желатин, глицерин.

Халал хранителен сертифициран желатин за домашни говеда се  използва в Aksu Vital Softgels  .

От 1989 г. турският производител на хранителни добавки AksuVital разработва продукти с максимално ниво на ефективност и ползи в центъра за научноизследователска и развойна дейност с висококачествени суровини, които внимателно доставя.

Shiffa Home е произвел семе от черен кимион под формата на мек гел, което идва да добави сила към вашата сила.

ПРЕПОРЪКА ЗА УПОТРЕБА НА ЧЕРНО СЕМЕНО МАСЛО

За възрастни на възраст над 11 години се препоръчва да се приемат по 2 софтгела два пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

Напомняне : Продуктите са хранителни добавки. Не се използва за терапевтични цели. Препоръчително е да се консумира по посочените начини и дози.

Условия за съхранение и срок на годност:  Защитете от топлина, светлина и влага. Дръжте далеч от деца.

Срок на годност : 3 години.

 

-Номер за одобрение на хранителната добавка: 007397-20.03.2020

Опаковка:  100 Softgelx 1000 mg

 

Qty:
Сравни

Описание

Nigella е едногодишно растение с едно черно семе и горчив вкус. Латинското му име е Nigella Sativa. Използва се при лечението на много заболявания, изключително лечебен е.

Черният кимион съдържа витамини и минерали като омега мастни киселини, селен, цинк. Маслото от нигела се получава и от семената на нигела. Получава се по метода на студеното пресоване. Тъй като не е изложен на топлина, хранителните елементи в него не са повредени.

Техника на студена преса; Това е една от техниките, използвани при производството на най-висококачествени растителни масла. Тъй като маслата, получени по метода на студената преса, съдържат по-високи пропорции на определени вещества като антиоксиданти, фенолни съединения, каротеноиди, фосфатиди и фитостероли, техните ползи за здравето излизат на преден план.

На всеки етап от производството се обръща внимание на производството, без да се вреди на природата. Използват се бутилки с кехлибарен цвят, които могат да се рециклират и предотвратяват въздействието на продукта от светлина. В продуктите се използват билкови капсули със сертифициран халал и софтгелове от говежди желатин.

Софтгел от масло от семена на черен кимион е хранителна добавка, която съдържа 1000 mg Nigella, всички натурални продукти са комбинирани с високи технологии и винаги ще ви накарат да се чувствате силни. Естествените продукти са ключът към здравословния живот поради пълната им съвместимост с човешката химия.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Масло от Семена на Черен кимион Софтгел 500 мг- 150 капсули“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *