MONQ Персонален аромадифузер Bright

лв.46,95

    Bright е комбинация от растителни продукти, произхождащи от четири държави, разположени на три континента.        

                                                                                                             

                                                                                 BRIGHT

                                                                      Breathe Natural Serenity.

*Почувствайте свежест и радост с всяко вдишване от този цитрусов бленд.

*Колекцията “Feel Fun” ще доведе пролетта във вашето ежедневие.

                                                                      Feel better, do better, be better ™.

 

Qty:
Сравни

Описание

Bright е бленд, съчетаващ сладки и тръпчиви цитруси, с нотки на карамфил и ванилия. Цитрусите са богати на монотерпена лимонен – съединение, известно с приповдигащи настроението свойства и пречистващ ефект. Карамфилът раздвижва нещата и добавя топлина, докато ванилията нежнно успокоява стреса. Тази комбинация е идеална, за да ви донесе забавни и ярки чувства.

 

Произход: Мадагаскар

Метод на извличане: Парна дестилация

Етеричното масло от карамфил, произлиза от цветните пъпки на Карамфиловото дърво и има дълга история в традиционната медицина и ароматерапия. Ароматът на карамфиловите пъпки е богат, топъл и пикантен. Етеричното масло ободрява ума, затопля тялото и душата, облекчава болките и дискомфорта.

 

Произход: Италия

Метод на извличане: Студено пресоване

Известно е, че лимонът съживява и енергизира ума. Пречистващ и ревитализиращ, той дава киселинни нюанси, които приповдигат съзнанието и освежават сетивата. Освен това етеричното масло от лимон подхранва кожата.

 

Произход: Мексико

Метод на извличане: Парна дестилация

Ободряващите свойства на цитрусовия лайм, държат тялото будно и нащрек. За него се говори, че възстановява умората в мускулите и редуцира болката. 

 

Персоналният аромадифузер Bright включва също и:

Мандарина (Mandarin), Портокал (Orange), Тангерина (Tangerine) & Ванилия (Vanilla).

 

Просто, вдишвайте през устата, издишвайте през носа. Действието наподобява смученето със сламка от напитка. За да вдишате в устата, без да поглъщате MONQ, използвайте устата, езика и фаринкса за да изтеглите бленда от дифузера и след това да избутате към носа си. След това, издишайте през носа. Дръжте устата си затворена по време на дихателното упражнение.

MONQ – персонален дифузер e най-полезен, когато се използва по този начин.

 

MONQ е 100% чист терапевтичен въздух. MONQ не съдържа никотин, изкуствени аромати или съставки, витамин Е-ацетат, THC или синтетични канабиноиди. И така, всичко, което влиза в MONQ персоналния дифузер е здравословно. Така си е по дизайн и идея!

 

Вие избирате колко дълго ще използвате едно устройство

Блендовете MONQ са силно концентрирани. Това позволява на потребителите да правят леки вдишвания от продукта (около 2-3 вдишвания на няколко часа, 9-10 вдишвания на ден).

Стандартните етерични блендове включват от един до два вида етерични масла. MONQ е различен, защото комбинира множество етерични масла в един бленд, използвайки синергичен ефект, който позволява да усетите ароматерапията по нов, различенн и здравословен начин.

Всеки вдишва различно MONQ устройствата, но стандартно един аромадифузер достига до поне 200-250 вдишвания или около три седмици живот.

Препоръчваме ви да вдишвате MONQ нежно с устата и след това да издишватe през носа. Не се препоръчва да вдишвате към белите дробове.

Ако вдишвате MONQ безконтролно, използвайте пръста си, като го поставите между устройството и устата, за да регулирате вдишванията. Така, ще удължите живота на вашето устройство и ползите му върху Вас.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MONQ Персонален аромадифузер Bright“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *