Портативен йонизатор за вода 0,380 л

лв.288,20

Описание

 

Портативният йонизатор позволява да се измени обичайната вода в йонизирана алкална вода, с помощта на контейнер с набор от естествени полускъпоценни минерали: турмалин, майфанит, зеолит, коралов калций, камък пи, елван. Tези минерали са затворени в компактен стоманен корпус с малки кръгли отвори. Контейнерите лесно се поставят вътре в съда

 

Мобилността е преимущество на портативния йонизатор. Човек може да го вземе със себе си в училище, в залата за тренировки, в колата, на работа, сред природата и на екскурзия!

 

Употребявайки изменената в портативния йонизатор вода, вие не губите собствена енергия за преобразуване на водата вътре в организма. Организмът отдава тази съхранена енергия за вашето здрави и изцеление!

Тази вода възвръща здравето чрез изчистване от токсините и снабдяване на клетките на организма с качествена антиоксидантна вода.

 

Минерален състав и свойства на контейнера в портативния йонизатор

 

 1. Коригира нивото на pH на вашата вода с 3-4 единициспрямо изходното рН на водата, преобразува среднокиселата вода в алкална до ph 9,9.
 2. Коригира окислително-възстановителния потенциал ОВП на водата в отрицателна посока до -250мВ, водата се насища с големи количества йони на водорода, става антиоксидантна.
 3. Структурира водата, малкият размер на молекулите прави водата по-лесно проникваща на клетъчнониво.
 4. Насища с минерали на магнезий, калций, селен, желязо в йонна форма.
 5. Насища с кислород.
 6. Изтрива негативната памет на водата в клъстерите.

 

Спецификация

 

 1. Използват се 2 контейнера „В“ и „С“. Ресурсът на контейнерите – 400-800 литра при предварително очистена вода (не от крана).
 2. Вместимост на Портативния йонизатор – 0,38 литра.
 3. Изготвен от стомана за хранителната индустрия марка ТР304.

4.Окомплектован с калъф за ежедневно носене.

 1. Тегло 500 г.

 

Qty:
Сравни

Описание

Подготовка на портативния йонизатор за работа

 

 1. Преди първото използване налейте в съда на йонизатора гореща вода (70°С, НЕ ПОВЕЧЕ!), затворете капака, разтръскайте го нагоре-надолу и го оставете за 10-15 минути. Излейте водата. Повторете процедурата три пъти подред.
 2. Водата за пиенее достатъчно да се подържи в портативния йонизатор 5-10 минути. След това водата е готова за употреба.
 3. След като вече сте използвали йонизатора повече от 1 месец, ще бъде достатъчно да държите водата не повече от 1-2 минути.
 4. Не се препоръчва в портативния йонизатор да се налива вода от чешмата. Използвайте очистена вода (с изключение на вода, получена по метода на обратна осмоза).
 5. Ако не сте използвали йонизатора дълго време, повторете процедурата от т.1

 

 

Черен цвят, червен цвят, метален цвят, син цвят

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Портативен йонизатор за вода 0,380 л“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *