Семена от Черен Кимион 425гр

лв.21,10

Nigella Sativa 425 g.

 

100% Семен аот Черен кимион

Частите на растението с правилния тип се подбират ,отделят и опаковат по методите на Проф.Сарачоглу

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА..

Натрошете 3 ч.л в хаванче и смесете с 3 суп.л кисело мляко . Препоръчва се консумация 2 пъти на ден ,половин час преди закуска и вечеря.Препоръчва се да продължите докато опаковката бъде напълно използвана .

 

Препоръчително е да не добавяте захар ,мед или подобни добавки .

За билково чайове ,който се консумират половин час преди или след хранене , се препоръчва да се консумира само вода след половин час.

Трябва да се приготвя прясно всеки път .

Пазете опаковката на хладно и сухо място .

Трябва да се обърне внимание на инструкциите за употреба на споменатата билка и да не се превишават дозите

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ…

Известно е ,че употребата на растението / билката не се препоръчва за хора , които използват тежки антибиотици , тежки антидепресанти и тежки разредители на кръвта.Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употреба.

Употребата не се препоръчва от хора с високо ниво на пролактин . Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употреба.

Употребата на билката не се препоръчва за деца под 5 годишна възраст и за бременни жени . Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употреба.

 

За кърмещите жени употребата на билката се препоръчва след 4-ия месец от периода на кърмене. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употреба.

 

Нашите продукти не са лекарство; това е билкова добавка .

Qty:
Сравни

Описание

*Този продукт не е предназначен за лечение, предотвратяване , лечение или диагностика на болести . Този продукт принадлежи към билките , което е само поддържащо.

 

Не пренебрегвайте контрола и /или съвета на лекаря. Консултирайте се и информирайте Вашия лекар преди употреба на този продукт.

 

 

 

 

Местоположение на производството: Турция

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Семена от Черен Кимион 425гр“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *