Хигиенни превръзки Shuya ежедневни (30 бр.)

лв.18,25

Състав

 

Вложка с отрицателно заредени йони и ма­териал – абсорбиращ полимер, както и специален отвеждащ слой, преобразуващ течността в гел, предотвратяващ протичането, а също основа, пропускаща въздуха.

 

Приложение

Предназначени са само за външно приложение.

Няма противопоказания.

 

Qty:
Сравни

Описание

Описание

Женският организъм е уникално и съвършено творение на  природата, но в преследването на външните атрибути на красотата, даже регулярно посещавайки козметични салони, SPА- и фитнес­центрове, ние често пропускаме най-главното — това, което ни дава необходимото за здравето и хармоничния ни живот състояние на нашите „невидими мускули на любовта“, от които зависи здравето на всяка „женска“ система.

Китайските лечители считат половите органи за корени на живота, съединени с всички други жлези и органи, особено с хипофизата, бъбреците, черния дроб, белите дробове и сърцето. Но много  жени имат повърхностна представа за това, как трябва да се грижим за интимната зона, така че да се обезпечи не само чистота, но и съхранение на правилния киселинно-алкален  баланс, а също и нужната микрофлора. Често известните на всички възпалителни женски заболявания се явяват  вследствие на неправилната или недостатъчна грижа за интимната зона, поради това въпросът за хигиената за съвременната жена се явява, ни повече, ни по-малко, въпрос за женското здраве.

Свойства

В хигиенните превръзки Shuya най-напред е използван методът на биофотона: квантова телепортация на активни природни  съставки. При определен­и условия (повишена температура, триене, повишена влажност) се отделят аниони при непосредствен контакт с тялото. Именно това се случва, когато тази превръзка се използва по своето предназначение. При триене се появява енергия, която активизира холографската   проекция на нашето ефирно тяло, което води до възстановяването на ефирната хомеостаза, а след това и на  физическата. Вие просто поставяте превръзката и тя започва да изпълнява наред с хигиенната  функция още една, лечебно-оздра­вителна:

 • подобряване на общото състояние на организма
  • повишаване на имунитета
  • извеждане на токсините
  • унищожение на бактериите и неприятните миризми
  • възстановяване на хормоналния фон на яйчниците, на надбъбречните жлези и синергийно – на щитовидната  жлеза
  • възстановяване на ендокринната и пикочо-полова система и на жените, и на мъжете, решавайки многогодишни проблеми на правото черво (хемороиди) и др.

  Активният кислород е най-мощният природен антисептик, който  първоначално окислява обвивката на вредните бактерии и микроби, а след това ги разрушава. Основната функция на активния кислород е насочена към потискане на ръста и унищожение на бактериите (такива като вируса на хепатита, на херпеса, на папилома-вирусната ин­фекция) и микробите. Освобождаването на молекулите на кислорода въздействат на клетката на нашата имунна система, в резултат на което нивото на защита на организма на човека се увеличава незабавно 4 пъти.

  Отрицателните йони това са частици, които възникват при въздействието на енергията на молекулите на кислорода. Те  оказват енергостимулиращо въздействие върху организма на  човека, съпоставимо с това, което вие изпитвате, намирайки се  редом с водопад, докато по­ложителните йони оказват  противоположно въздействие, често предизвиквайки състояние на умора. При плътно съприкосновение на превръзката с тялото, отри­цателно заредените йони проникват през кожата в организма на човека. Попадайки в кръвотока, те влизат в биохимична  реакция, увеличавайки нивото на серотонина. Това оказва  успокояващ, антидепресантен ефект и зарежда с бодрост и енер­гия. При тях няма цвят или мирис, те привличат от въздуха различни  микровещества, отделяйки от тях прахта и убивайки микробите, вирусите, бактериите, предотвратявайки по този начин вредните  въздействия върху нашия организъм. Анионите биват наричани още: въздушни витамини, елементи на дълголетието, очи­стители на въздуха. При определени условия на окръжаващата при­рода  (например, в планините има доста по-голямо количество анио­ни във въздуха) хората може през целия си живот нито веднъж да не се разболеят.

  В инфрачервения спектър има област с дължина на вълните при­мерно от 7 до 14 мкм (дълговълнова част на инфрачервения  диапазон), която оказва върху организма на човека уни­кално полезно действие: увеличаване на метаболизма, нор­мализация на кръвообращението, регенерация на клетките, укрепване на имунитета. Тази част на инфрачервеното излъчване съответства на излъчването на самото човешко тяло. По тази причина, което и да е външно излъчване с такава дължина на вълната, се възприема от нашия организъм като „свое“. Най-известният естествен източник на инфрачервени лъчи на нашата Земя — това е Слънцето. Ако се въздейства на човешкия организъм в този спектър, може да се получи явление, което се нарича „резонансно поглъщане“, при което външната енергия активно се поглъща от организма. В резултат на това въздействие се повишава потенциалната енергия на клетката в организма и от нея се отделя несвързаната вода, повишава се дейността на специ­фичните клетъчни структури, расте нивото на имуноглобу­лините, увеличава се активността на ферментите и естрогените, протичат и други биохимични реакции. Това се отнася до всички видове клетки.

  Състав

  Вложка с отрицателно заредени йони и ма­териал – абсорбиращ полимер, както и специален отвеждащ слой, преобразуващ течността в гел, предотвратяващ протичането, а също основа, пропускаща въздуха.

  Приложение

  Предназначени са само за външно приложение. Няма противопоказания.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хигиенни превръзки Shuya ежедневни (30 бр.)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *